עייפות במחלת חסמת הריאה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

29/03/2017 | 09:01 | מאת: adel

שלום לדוקטור נמרוד. קראתי את התשובה שכתבת לשלומי, אולי כן יש קשר בן המחלה לעייפות? אולי במצב שלי דרגה ארבע ? בכל אופן אני פעילה יותר בבוקר עד הצהריים ומהצהריים אני מרגישה ממש עייפה. אולי יש עוד חולים שיכולים להגיב. המענה שלך לתשובות נותן אופטימיות וזה חשוב תודה, בברכה אדל.

הי אדל דווקא עייפות שמתפתחת במהלך היום מתאימה במקרה של שלומי דרגת המחלה לא קשה ולכן לא נראה שיש קשר בין עייפותו אחר הצהריים - למחלה עם זאת לא ניתן לשלול דבר, ולכן מומלץ להשתמש במשאפים ולעקוב אם באמת חל שיפור במצב פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה