התקף copd וטיפול ברוקסו

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

05/03/2017 | 15:37 | מאת: רחל

אני חולה ב copd נתקפתי קוצר נשימה חזק למרות המשאפים לקחתי 60 מ"ג פרדניזון ועשיתי אנהלציות בשיחת טלפון עם הרופא ריאות הוא הציע לי לפנות לרופא משפחה לקחת אנטיביוטיקה האחרון נתן לי רוקסו אני לוקחת מיום חמישי בערב בינתיים עברתי מפרדניזון 60 מ"ג ל 40 מ"ג כמה זמן עד שהמצב ישתפר את הרוקסו קיבלתי ל 10 ימים.

שלום רב תגובה לטיפול בהתלקחות מורגשת תוך מספר ימים אך לעיתים לוקח אפילו מעל שבוע עד שחל שיפור הטיפול עצמו שניתן לך בהחלט מתאים למצבך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה