דלקת באשך ? בקע ?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

25/02/2013 | 06:48 | מאת: אריקו

בן 50, בריא בד"כ. לפני כשבוע לקחתי ויאגרה וקיימתי יחסים מחוץ לנישואין. לאחר יומיים חשתי כאבים עזים באשך ימין. נשלחתי למיון. האורולוג אמר : דלקת, למרות שבדיקות הדם והשתן לא הראו סימני דלקת. בבדיקת האולטרסאונד לא נתגלה משהו חריג. היום, לאחר 6 ימי אנטיביוטיקה עדיין יש כאבים. 1. האם לאחר 6 ימים לא הייתי אמור לחוש הקלה בכאבים ? 2. האם יתכן שמדובר במשהו אחר ולאו דוקא דלקת ? אולי בקע ? 3. אני עוסק הרבה בספורט : הליכה, ריצה , כפיפות בטן, מרפקים. האם יתכן שמדובר בבקע של ספורטאים ? 4. תודה רבה מראש...

הכאבים עלולים להימשך גם לאחר הטיפול האנטיביוטי. אבל, אם זאת אכן דלקת באשך, היו צריכים להופיע סימנים בסונר אשכים - למשל זרימת דם מוגברת בכלי הדם או נוזל סביב האשך. גם מבחינת הזמנים - הופעת דלקת יומיים אחרי המגע - זה לא כל כך מתאים. אני ממליץ לך להיבדק שוב ע"י אורולוג או כירורג.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות