זיקפה אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

09/02/2013 | 22:34 | מאת: אריה

לפני 8 שנים נותחתי להסרת סרטן הערמונית. להשגת זיקפה אני מקבל זריקות לפין מהאורולוג. בנוסף נוטל דרלין 20מג X 3 ליום ו RODENAL 2 מג X 2 ליום בגלל בעיה נוירולוגית. קראתי שדרלין גורם לבעיות בהשגת זיקפה. שאלתי; האם יש התנגשות או סתירה בין הזריקה לתרופות כי לא תמיד הזיקפה מספיק טובה לקיום יחסים.

התרופות שאתה נוטל הן חשובות. אפשר לבקש מהאורולוג להעלות את מינון החומרים בזריקות או להוסיף חומר שלישי במידה והוא רושם לך תערובת של שני חומרים בלבד. דר' רונן הולנד, אורולוג www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות