התייעצות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

04/02/2013 | 20:48 | מאת: דרור

הרופא משפחה רשם לי צנתר תימן קוטר 14 ולא הסביר לי איך להשתמש בו אלא אמר לי שרק מכניסים ומוציאין ואין כזה סיכונים. האם באמת אפשר להשתמש בזה כמו שהוא אומר ? או שצריך ללכת לקבל הדרכה ואם כן ממי?

ההדרכה בצינטור עצמי היא קריטית !!!! אם עושים את זה נכון, הפעולה היא פשוטה וכמעט ללא סיבוכים. בלי הדרכה הנזק יכול להיות גדול ולעיתים בלתי הפיך. יש לפנות למרפאה אורולוגית שם יש הדרכות מסודרות. אם תכתוב לי את קופת החולים שלך, אוכל להמליץ לך. דר' רונן הולנד אורולוג www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות