איבר היצתמק

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

04/02/2013 | 10:55 | מאת: דני

שלום דוקטור אני בן 25 התחלתי לקחת דקל ננסי לבעיית ההתקרחות היה לי איבר מין מוצק רחב גדול ואחרי זה הפסקתי והתחלתי לקחת פרופסיה 3 חודשים ואחרי זה רציתי לעבור למשהו אחר אנטי אנדרוגן לא מאושר בשם ru58841 הישתמשתי פעם אחת ופיתאום ראיתי שהאיבר שלי התכווץ ניכנס בפנים וגם שעומד יותר דק יש קושי לעשות פיפי וגם שהוא לא עומד יש סביבו עור מצומק ביחוד בקצה וליפעמים הוא עומד סתם וקצת חיוור הפסקתי חודש עם הטיפולים ועדיין לא עבר זה אמור לחלוף ולחזור לגודל הרגיל שלו? אני ממש מוטרד בעקבות זאת

אני לא יודע מה התרופה הזו שלקחת. האם אתה יודע שתרופות אנטיאנדרוגניות יכולה לפגוע בצורה בלתי הפיכה בפוריות ובתפקוד המיני. כיצד אתה לוקח תרופה לא מאושרת הקשורה לנושאים כל כך קריטיים ? התרופות הללו בהחלט יכולות לפגוע ברקמת הפין ולגרום להתכווצות שלו. אין לי תשובות על שאר השאלות ששאלת דר' רונן הולנד אורולוג www.dr-holland.co.il

06/02/2013 | 19:10 | מאת: דני

מה זה רקמת פין ? והאם יש משהו לעשות? הפסקתי עם הכל והייתי אצל שני הורולוגיים שטענו שהכל בסדר בבדיקתם

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות