דלקת בערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

04/02/2013 | 08:28 | מאת: שרון

אני בן 42. הדלקת בערמונית התחילה לפני כ-7 שנים! זה מתבטא בהצקות באיזור הבטן התחתונה, ריבוי במתן שתן, בעיות בזיקפה ושפיכה מוקדמת. טופלתי בעבר בתרופות שונות כמו: PERMIXON 160MG 60 CAP , OMNIC OCAS TAB 0.4MG (30), ALFU - KAL XL 10MG 30TAB ROXO 150MG 20TAB CIALIS 2.5MG 28TAB FLUCANOL 50MG 7CAP עכשיו הרופא רשם לי KARIN 500MG 14TAB. יחד עם כדורי פרוביוטיקה. שאלותי: 1. האם הגיוני שכל התרופות האלו לא עזרו ושהדלקת נמשכת כבר קרוב ל- 7 שנים? 2. האם לא מסוכן? יכול להתפתח לסרטן הערמונית? 3. האם הטיפול בקארין 500 יעיל? קראתי שהכדור ניתן בעיקר לחיידק בקיבה.

אין קשר מוכח בין דלקת ערמונית לסרטן ערמונית. לפי דעתי אין מקום לטיפול אנטיביוטי ממושך אם אין הוכחה בתרבית 4 כוסות לזיהום חידקי. במקביל צריך למצוא את התרופה הנכונה לכאבים, לפעמים דרך רופא במרפאת כאב. דר' רונן הולנד אורולוג www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות