בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

11/01/2013 | 03:00 | מאת: משה

שלום, עשיתי בדיקת זרע, כל הערכים היו תקינים מלבד "צורות תקינות"- הערך היה 12% במקום 14% מינימלי. יש לציין שאני מטופל בפרופסיה. במידה ואני רוצה להביא ילד בזמן הקרוב, האם יש סיכון בדבר, האם עלי להפסיק עם התרופה, והאם יש סיכון לבעיות התפתחות בילד בגלל דבר זה? תודה.

אתה כנראה מתכוון למורפולוגיה שהיא המדד הפחות חשוב. אם הריכוז, הכמות והתנועתיות תקינים והמורפולוגיה היא 12%, אין שום סיבה לדאגה. דר' רונן הולנד אורולוג מומחה www.dr-holland.co.i

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות