אין אונות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

23/12/2012 | 18:01 | מאת: נח

אני נשוי עם 2 ילדים, (הילד הראשון נולד דרך יחסי מין בריאים ורגילים לחלוטין מה שקרה אח"כ זה שפשוט לא היתה לי זיקפה או שכבר היתה לא חזקה, וגם היתה שפיכה מוקדמת עשיתי את כל בדיקות הדפם האפשריות הכל מעיד שהכל "בסדר" אמרתי לרופא שאני רוצה ללכת לאורולוג והוא אמרק לי שמה שהוא יתן לי זה ויאגרה וזהו... עכ"פ אני נוטל ויאגרה 100 לפני יחסי מין וגם זה לוקח זמן עד שזה עובד וגם ליש נפילות וחזרות באמצע... מה עושים?????

פונים לאורולוג. נשמע שהבעיה שלך מורכבת יותר מסתם לתת ויאגרה. דרך אגב - לא צריך הפניה מרופא משפחה כדי לפנות לאורולוג.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות