עקמת בפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

03/08/2011 | 19:22 | מאת: רן

בזמן זיקפה הפין די נמצא בעקמת ונוטה לצד למה ועם אפשר לאפל בזה??

שלום עקמת של הפין יכולה להיות מצב מולד או נרכש (שהתפתח עם השנים). אם העקמת גורמת לכאבים או קושי בחדירה או הפרעה פסיכולוגית, בהחלט אפשר לתקן בעזרת ניתוח. ממליץ לפנות לאורולוג להמשך בירור וטיפול בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית

08/08/2011 | 01:12 | מאת: רן

יש דרך אחרת לסדר את זה חוץ מניתוח כי אני די חושש מזה!!! ורציתי לדעת איזה גודל אמור להיות פחות או יותר פין של גבר בן 22?? תודה!!!

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות