פין קטן?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

03/12/2012 | 21:06 | מאת: עידן

שלום יש לי נושא שממש מטריד אותי אני בן 17 בקיצור מדדתי את הפין שלי בפעם הראשונה לא מזמן ומאז אני בחרדות גיליתי שיש לי כמו של ילד בן 14 יש לי 13 וחצי שעומד לי ושהוא רפוי הוא ב 7 או 7 וחצי משו כזה אני ממש חושש האם להזמין תור לאורולוג האם הגודל תקין? אני רואה בהרבה פורומים באינטרנט שאומרים שהממוצע הוא 15 האם הוא יש סיכוי שהוא יגדל לי לפחות בעוד 2 סנטימטר בשנה או בשנתיים הבאות?? בבקשה תענו מצב נפשי ופיזי קשה

הממוצע הוא 13 ס"מ בזקפה ולכן אין לך מקום לדאגה. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות