כאבים בצד ימין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

29/11/2012 | 20:03 | מאת: aiooa

ערב טוב לך דוקטור אני פשוט helpless ומאוד אשמח אם תוכל לעזור לי. בני סובל מכאבים במשך כשנה המופיעים לו בצידו הימני של הבטן ומקרינים לאשכים. עשינו לו לכל אורך התקופה בדיקות רבות: היינו אצל אורולוג פעמיים, אצל אורוטופד, רופא כללי,בדיקות דם, פעמיים M.R.I., מספר אולטרסאונדים,כירורג ופשוט יש לנו תיק עבה קרס עם כל הבדיקות.למרבה הפלא לא נמצא דבר באף אחת מהבדיקות אך עדיין יש לבני כאבים. אומנם הכאבים לא היו עד היום במגמה של עלייה בכאב אך זה מאוד מציק לו ולא נותן לו וכמובן גם לנו מנוחה כיוון שהוא לא מסוגל לעשות פעילות גופנית, פעם עוד היה לו קשה ללכת-היום הוא כבר הולך בסדר אבל לפעמים הןא חוזר מההליכה ואז מתלונן על כאבים. אתמול בעת שעשה אמבטיה הוא נגע באשך ימין שלו כיוון שרצה למצוא את הנקודה שלטענתו גורמת לו להופעת הכאב. לאחר ששיחק באשך הימני פתאום בא לו כאב חד גם בטבור. גם היום כשהלך לבית הספר כאב לו בעת ההליכה דבר שגרם לו לעצור בצד וכן כשחחזר הביתה ונח על הספה כשקם שוב כאב לו באיזור הטבור. מה זה?????!!!! קבעתי לו למחר לאורולוג אבל אני לא יודעת מה לעשות. האם לקחת אותו למיון או ללכת לרופא באופן פרטי?אין לי בעיה לעשות הכל רק שהכאב הנוראי והמעצבן הזה יעבור לו. אנחנו כבר כולנו בבית מיואשים וחסרי תקווה . לדבריו יש לו דלקת ביותרת האשך. הוא כל הזמן נכנס לכתבות באינטרנט ומנסה להשוות את המצבים אותם הוא קורא למצב שלו. נא עזרתך הדחופה. תודה מראש, אמא הדואגת......

לצערי התשובה תהיה קצרה - אכן צריך להיבדק ע"י אורולוג, לשלול סביבות לכאב שעלולות לסכן אותו. אם אין ממצאים והכאב עדיין נמשך - לפנות למרפאת כאב כדי לטפל בכאב בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות