כאבים בירך הפנימית בזמן גמירה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

28/11/2012 | 10:38 | מאת: אלי

שלום ד"ר. אני סובל מכאב בירך פנימית בזמן הגמירה. הכאב עמוק בירך אך נמשך מס שניות.זה קורה כבר חצי שנה ואיני יודע למי לפנות.האם שמעת על התופעה הזו?מה המלצתך? תודה מראש

תהליך האורגזמה כולל בתוכו כיווץ לא רצוני חזק מאוד של שרירים בגוף ועלול לגרום לתופעות שכאלה. בדר"כ אין בכך סכנה מיוחדת. אם זה נמשך אפשר לשקול טיפול מרפה שרירים לפני פעילות מינית בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות