שפיכה מוקדמת קשה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

21/10/2012 | 18:47 | מאת: יוסי

שלום. אני בן 24 ומהרגע הראשון שהתחלתי לקיים יחסי מין סבלתי משפיכה מהירה קשה- בין 5-10 שניות אחרי החדירה.כמובן שהייתי צריך לחכות לאקט השני כדי לספק את הפרטנריות שלי אך זה מן הסתם אכזב אותן וגם אצלי ההנאה הייתה פחותה באקט השני. רציתי לשאול האם טיפול תרופתי יכול לעזור לאדם כמוני? אגב שיש תרופה בעולם הקרויה פריליג'י שעדיין לא אושרה בארץ.האם אפשר לקבל משהו דומה בארץ לטיפול בבעיה? בתודה.

יש תרופות מצוינות לשפיכה מוקדמת, בעיקר אם אתה גומר כבר מספר שניות לאחר החדירה. פילרג'י היא תרופה מקבוצת SSRI, אינה קיימת בארץ, אך יש תרופות SSRI אחרות יעילות. לפרטים נוספים - http://www.dr-holland.co.il/58285/premature-ejaculation ד"ר רונן הולנד, אורולוג www.dr-holland.co.il

23/10/2012 | 23:08 | מאת: יוסי

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות