נבידו

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

03/10/2012 | 22:35 | מאת: יעל

בעקבות אנמיה לא מוסברת הסתבר שלבעלי יש טסטוסטרון נמוך. הומלץ על טיפול בנבידו. הוא קיבל את הזריקה ואין תופעות מיוחדות. קראתי שההורמון מופרש דרך העור ולכן שימוש בגל יכול לסכן ילדים דרך מגע עם העור(חיבוק, יד ביד). האם גם בזריקה יש סיכון כזה לילדינו? תודה מראש.

ההרומון אינו מפורש דרך העור !!! בטוח מאוד להשתמש בג'ל טסטוסטרון אם שוטפים ידיים היטב לאחר מריחת הג'ל. בנבידו אין שום חשש למגע עם ילדים / נשים. ד"ר רונן הולנד, אורולוג 'טופ-איכילוב' מרפאת מומחים www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות