דחןף.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

31/08/2012 | 15:05 | מאת: גל

שלום אני בן 40 בוצע אולטרסאונד טראנס בשל ממצא לא ברור בערמונית: תוצאה : נפח:18 סמ"ק אורך 3.1 גובה 2.6 רוחב 4.1 גבול חיצוני שמור PZ מרקם הומוגני דו צדדי TZ קובץ הסתיידויות באונה שמאל. קדמית אליו אזור סמיציסטי. גבול בין PZ לTZ שמור בלוטות זרע נורמלי מה המשמעות של "אזור סמיציסטי" האם צריך להמשיך ברור לדעתך ? PSA 1.25

סמי-ציסטי דמוי ציסטה. לא יודע למה עשו לך מלכתחילה את הבדיקה ולכן לא יודע מה משמעות הממצא.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות