זיקפה חלשה ושפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

28/08/2012 | 22:18 | מאת: אני

ערב טוב ד"ר הולנד. בעלי בן 47. אנו נשואים 8 שנים וידוע לי שהוא סבל מבעיית שפיכה מוקדמת עוד מלפני שהכרנו. הוא ניסה המון סוגים של טיפולים, אשר עזרו (האריכו במעט) לזמן מה, אך מהר מאוד הפסיקו להיות אפקטיביים. בין הטיפולים שנוסו - הזרקות בקליניקה און, טיפול התנהגותי בבי"ח שיבא + שימוש בתרופות נוגדות דיכאון ממספר סוגים (אינני יודעת את שמן של כל התרופות). משחה, ג'ל, סיאליס, ויאגרה עם תופעות לוואי לא נעימות. כיום, הוא אינו מטופל. הכדורים נוגדי הדיכאות גורמים לו לעייפות ולגלי חום ועלייה בדופק. מאז שהוא הפסיק לטפל בנושא, הבעיה רק מחמירה. הזקפה שלו חלשה והוא גומר במהלך החדירה. לאחר מכן הוא אינו מצליח להגיע לזקפה נוספת. אין צורך לתאר עד כמה הדבר מתסכל אותו, עד כמה זה מתסכל אותי... האם יש תרופות חדשות בתחום או פתרון כירורגי? או כל דבר אחר שיכול לעזור ושלא ניסינו? תודה אני

אין טיפול ניתוחי לשפיכה מוקדמת. יש מגוון גדול של תרופות מקבוצת ה- SSRI, טריצקלים ו-טרמדול שיכולות לעזור. אולי עדיין לא מצאתם את התרופה הנכונה שתשפיע אבל לא תגרום לתופעות לוואי.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות