בעיה כרונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

23/08/2012 | 00:43 | מאת: שי

מופיעות אצלי כל יום הסימפטומים הבאים, מדוע? ומה עלי לעשות? 1) בזמן גירוי מיני כלשהו נוצר אצלי מצב של אודם ודביקות בצד שמאל מתחת לראש הפין ובנוסף כאבים. 2)לאחר מכן או שיוצא ממני הפרשות לבד או ביחד אם השתן. ההפרשות הן בעיקר שקופות ולבנות בכמות גדולה מאוד. בברור אצל אורולוג הובחן - 1)ייתכן וריד שטחי טרומבוטי מתחת לראש הפין מצד שמאל.- לטיפול ניתן ABETREN 100 ל 10 ימים. 2)פרוסטטיטיס כרונית- לטיפול ניתן PERMIXON 160 ל 6 חודש. שאלות: מהם הסיבות ליווצרותו של הוריד הטרומבוטי והאם הוא יכול לגרום לאודם ודביקות וכאבים בפין? האם אני יכול להבריא לגמרי מהסמפטומים הנוראים הללו? אשמח לתגובתך, תודה!

וריד טרומבוטי נוצר בגלל חסימה עם קריש דם של אחד הורידים השטחיים של הפין. התופעה היא כמעט תמיד הפיכה ולא גורמת לנזק. לא ברור מדוע זה קורה. שאר הסימפטומים שציינת לא מתאימים לוריד טרומבוטי

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות