ציסטה באשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

12/08/2012 | 23:10 | מאת: חבר

שלוםאני בן 24 ויש לי ציסטה בשני האשכים ובאשך ימין הציסטה שלי גדולה משמאל והיא ממשיכה לגדול לפני שנה היתה קטנה ועכשו היא בגדול של האשך עצמו רציתי לדעת מה גורם לציסטה לגדול? ואיך ניתן למנוע את המשך הגדילה? ואם זה מסוכן שהציסטות גדלות ?

צריך להבדיל בין ציסטה באשכים ובין ציסטה באפידידימיס. ציסטה באפידידימיס (צינורות הזרע) היא לרוב תקינה לחלוטין. לא ניתן למנוע את גדילת הציסטות. כאשר הן מפריעות, אפשר לנתח. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות