פוריות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

11/08/2012 | 22:48 | מאת: ענבל

אני בת 22 נשואה כחצי שנה ולא מצליחה להכנס להריון..מנסה נואשות וקיימתי יחסים בטווח ימי הביוץ. רופאת הנשים עשתה לי בדיקות הורמונליות+זקיקים ואמרה שהכל תקין לגמרי ואני מבייצת טוב ובזמן. לבעלי יש כליה אחת מולדת כנראה כי גילו את זה רק בגיל 12 אמרו לו שזה בגלל ציסטות בנוסף לפני כשנה אמרו לו שצינור השתן בצד שמאל(כליה שמאלית היא היחידה עובדת), אמרו לו שהוא טיפה צר אך שאין צורך בניתוח האם יכול להיות שזהו הגורם? האם זה גורם לבעיות פוריות?

שלום, יש סינדרומים מולדים המערבים בעיות בכליות עם הפרעות פוריות. מממליץ שבעלך יבצע בדיקת זרע ואז תדעו יותר. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות