הפסקת פרופסיה ושפיכת זרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

03/08/2012 | 14:28 | מאת: אנונימי

אני גבר בן 32, נטלתי מספר שנים פרופסיה לנשירת שיער אשר גרמה לי לאימפוטנציה ולהקטנת השפיכה ברמה שיצאה לי ממש טיפונת של זרע, הפסקתי לפני מספר חודשים עם הפרופסיה ולמזלי הזקפות חזרו להיות חזקות שוב לאחר תקופה ואני חוזר לתפקד מינית כמו בעברי, כמות השפיכה גם עלתה משמעותית מהטיפת זרע שהיתה יוצאת לי אז אך עדיין היא לא הכמות שהיתה לי לפני שהתחלתי עם הפרופסיה, האם כמות הזרע אמורה לגדול ככל שהזמן יעבור והגוף יתנקה מהתרופה או שלאחר 3-4 חודשים זה מצב השפיכה שיישאר לי תמידית?

לצערי אין מספיק נסיון עם התרופה ואין מספיק מחקרים כדי שאוכל לתת לך תשובה מבוססת. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורוגיה אורולוגית

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות