כאב בצדו האחורי של האשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

29/07/2012 | 22:08 | מאת: רונן

שלוב רב, בחצי שנה האחרונה בערך יש לי כאב ברמות משתנות בצדו האחורי של אשכי הימני האהוב. רוב הזמן הכאב בהחלט נסבל, אבל יש מידה של אי נוחות והייתי מאוד שמח להפטר ממנו. לעתים הכאב מקרין (או מוקרן) מאזור הבטן התחתונה. מן הסתם הלכתי לטיפול אצל אורולוג, אבל הוא לא הצליח למצוא כלום. במהלך הטיפול הוא נתן לי אנטיביוטיקה, בדק וירוסים ואף שלח אותי לאולטראסאונד. כאמור, לא נמצא כלום. הנני בן 29 ובלי בעיות רפואיות אחרות. אשמח לכיוונים נוספים. תודה מראש.

במקרים רבים של כאבים באשכים מקור הכאב הוא באיבר אחר - בקע מפשעתי, אבן בדרכי השתן, בעיה אורטופדית במפרק הירך ועוד. בדר"כ אם סונר אשכים שלל בעיה באשכים (דלקת, גוש, הידרוצל), אז כדאי למצוא מקור אחר לכאב מחוץ לאשכים. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית

30/07/2012 | 11:11 | מאת: רונן

ראשית כל, תודה רבה על התגובה המהירה. לאילו רופאים עלי לפנות במקרה זה? רונן.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות