טסטסטורון נמוך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

17/07/2012 | 15:19 | מאת: עמי

שלום רב אני בן 53 ועקב רמת טסטוסטרון נמוך (5.4) התחלתי להשתמש לפני כ 5 חודשים בטסטומקס 50 למריחה אחד ביום. בבדיקה לאחר 3 חודשי שימוש עלתה רמת הטסטסטורון ל 16.2 כאשר בהתאמה גם הרגשותיי מאוד השתפרו בכל הפרמטרים המצופים. לאחרונה נבדקתי שוב ואכן רמת הטסטוסטרון ירדה ל 8.2 מה שאושש את הרגשתי הרעה מזה כחודש. שאלותי הם. מדוע ירד הטסטוסטרון אם המשכתי באותו המינון של הטסטומקס? האם יתכן ויש קשר לרמת הסוכר שעלתה לי באותה התקופה (מ103 ל 122) ? ומה ניתן לעשות ע"מ לחזור לרמת טסטוסטרון הקודמת אשר גם אפשרה לי את אותה תחושת החיוניות שאז חזרה אלי ושוב נעלמה יחד עם הירידה העכשווית ברמת הטסטוסטרון? תודה רבה

שלום המינון של טסטומקס 50 מ"ג פעם ביום אינו תמיד מספיק ולעיתים יש ליטול שקית וחצי ליום - זאת אומרת אומרת 75 מ"ג או לעבור לתכשיר אחר כמו זריקת טסטווירון פעם בשלושה שבועות או נבידו פעם בשלושה חודשים. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורוגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

22/07/2012 | 17:28 | מאת: עמי

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות