דחוף אני כבר לא יודע מה לעשות :(

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

20/06/2012 | 17:59 | מאת: אלי

שלום רב אני בן 29 גרוש לפנה שנה וחצי נידבקתי במחלת מין והיה לי פצעים באבר מין טיפלו לי בזה אם צריבות מאז שזה קרה אני בפחדים ודיכאונות הישתנו לי החיים והתחילו לי בעיות גופניות יש לי מזה יותר מחצי שנה כאבים בפין אם אני לוחץ אלו אני מרגיש צריבות ודקירות וזה כואב לי גם בלי סיבה אפשר לחיות ככה פניתי 4 פעמיים לאורולוג אין להם תשובה בשבילי פניתי גם לאורולוג פרטי לא עזר אין תשובות אני לא יודע למי לפנות כדי לטפל בזה הלכתי לרופא משפחה והדבר היחיד שהוא אמר לי זה שאני צריך פסיכיאטר בבקשה תעזרו לי! מה עלי לעשות?

שלום. יתכן שיש לך כאב מסיבה נוירולוגית - גירוי יתר של עצבי התחושה בפין למרות שהקונדילומות כבר טופלו. אפשר להתאים לזה טיפול תרופתי בכאב. כדאי לפנות לאורולוג או לנוירולוג או למרפאת כאב בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.iך

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות