נוזל טרום-שפיכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

28/05/2012 | 21:03 | מאת: בחור בן 22

שלום, אני בחור בן 22 בריא בד"כ, לפני כשבועיים בזמן שהייתי מאונן לא יצא את הנוזל טרום-שפיכה שהתרגלתי לראות אותו בכמויות בזמן אוננות, אחרי השפיכה ירד קצת ממנו עם קצת דם, נבהלתי קצת אבל נרגעתי אחרי שקראתי שדם אחרי שפיכה זה יכול להיות פיצוץ של כלי דם ושזה לא מדאיג, מאז אני סובל מקצת כאבים באזור שמקרינים לאשך השמאלי, לפני יומיים אוננתי עוד פעם אבל לקח לנוזל הזה הרבה זמן עד שהוא התחיל לרדת - דבר שאני לא רגיל אליו, ויום למחרת התעוררתי בבוקר עם צריבה קלה בצינור השתן שנמשכה ליומיים אח"כ היא נעלמת. מה זה יכול להיות? האם זה יכול לפגוע בפוריות? אם אני אלך ךאורולוג אני צריך לבקש בדיקות מיוחדות?

זה נכון שדם בזרע בגיל 22 הוא בדר"כ לא מסוכן, אבל בכל זאת צריך להיבדק אצל אורולוג בכל מקרה של דימום כזה. לדעתי יש לך זיהום בשופכה או בערמונית. כדאי לפנות לאורולוג לברר את הנושא. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות