שאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

21/04/2012 | 23:26 | מאת: אנה

שלום. יש לי חבר בן 30 שאנחנו יוצאים 5 חודשים ומקיימים יחסי מין לא מוגנים. לפני כחודש וקצת אצל חבר שלי צבע של הזרע הפך לחום. האם זה יכול להיות ביטוי למחלת מין כלשהיא,שאולי הייתה אצלי(לא ידוע לי על כך) ועברה אליו והתבטאה בצבע זרע חום? הבנתי שזה אמור לעבור מעצמו,אך מטריד אותי האם זה יכול להיות ביטוי למחלת מין כלשהיא? תודה רבה מראש.

שלום, ברוב המקרים דם בזרע אינו מצביע על בעיה כלשהי. לעיתים הוא נובע בגלל תהליך דלקתי בשופכה או בערמונית. ממליץ לפנות לאורולוג לעבור בירור בסיסי להמטוספרמיה. בברכה, ד"ר רונן הולנד

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות