אין שפיכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

11/04/2012 | 16:49 | מאת: מנחם

שלום! יש לי זיקפה יפה אך לא יוצא זרע. הלכתי לרופאים ואין בעיה פיזית כלשהי. בדיקות הכל נמצא תקין ממה זה יכול להיות? אני מודאג.

שלום, יכולות להיות סיבות רבות - חוסר ייצור זרע, חסימה בדרכי הזרע, שינויים הורמונליים, תרופות, מצב לאחר ניתוח. לא ננת שום פרטים עליך אז קשה לי לתת לך כיוונים לאבחנה. ממליץ לך לפנות לאורולוג העוסק בפוריות או בתפקוד מיני ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

11/04/2012 | 18:48 | מאת: מנחם

זרע בגירוי חשמלי יוצא.-זאת אומרת שאין חסימה בדרך.וכן לא עברתי ניתוח. אבל בשעת קיום יחסים לא יוצא. מצב הזרע חלש-אולי זאת הסיבה? יש משהו לחזק זאת? תודה

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות