זיקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

12/02/2012 | 07:45 | מאת: חיים

בן 57.סובל סובל מחוסר זקפה.לוקח כדורים נגד לחץ דם מאוזן,נגד שומנים,ונגד סכרת שהיא לא ברמות גבוהות.ו2כדורים וויפקס לשמירה על מצב הרוח.בגיל 25 נדבקתי בחזרת ואשך אחד נפגע.גובה 167 שוקל90 ק"ג.עברתי את כול הבדיקות ברבין לטוסטרון וכדו' תקינות נסתי וויאגרה וחברותה לא עוזר.הזרקות לפין בהתחלה היה טוב אך הפסיק להגיב וגם גורם לגושים.האם עלי להרים ידיים והדבר שנותר לי זה השתלת תותב.האם טפול בגלי הלם יכול לעזור.אין לי זקפה בבוקר.

שלום, טיפול בגלי הלם בהחלט יכול לעזור. אפשרות נוספת היא לנסות שילובים גבוהים יותר של הזרקות לפין או חומרים שעוד לא ניסית. ד?ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות