שימוש בפרופסיה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

27/01/2012 | 19:10 | מאת: עמית

היי אני בן 26 ומשתמש בכדורי פרופסיה נגד התקרחות כבר מעל שנה לאחרונה שמתי לב שכמעט ואין לי זיקפת בוקר ושהאיבר לא מזדקר לי בצורה מלאה! אני בלחץ מזה מאד מה עליי לעשות ולמי לפנות? (מצב בריאותי באופן כללי תקין)

שלום, אצל חלק מהגברים תגרום פרופרסיה לירידה בתפקוד המיני. אם הדבר מפריע לך, אפשר להפסיק את השימוש בפרופסיה או להוסיף טיפול בתרופות לחיזוק הזקפה. ברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות