בדיקות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

22/01/2012 | 10:20 | מאת: אלי

שלום אני צעיר בן 23, לקחתי פרופסיה, ןאני חווה תופעות לוואי קשות בתחום המיני. בדיקות הדם והורמונים בסדר, והתופעות לא עוברות. אים זיקפה בקושי רק עם ויאגרה או זיקפה בינונית במגע עצמי . אין זיקפות בוקר. איזה עוד בדיקות עליי לעבור? כמו כן מהי רמת ה אסטרדיול תקינה בגבר? תודה רבה

בשלב ראשון צריך להפסיק את התרופה. תופעות הלוואי חולפות לאחר כחודשיים-שלושה. בברכה, ד"ר רונן הולנד מומחה בכירורגיה אורולוגית www.dr-holland.co.il

23/01/2012 | 10:37 | מאת: אלי

אני כבר בהפסקה מהכדור 3 וחצי חודשים. האם בבעיה פסיכולוגית יכול להיות שלא תהיה אפילו זיקפת בוקר?

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות