בדיקת ערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

11/04/2013 | 20:00 | מאת: ניב

שלום רב. יש לי שאלה לגבי בדיקת ערמונית פניתי לאורולוג לפני כמה זמן בגלל הפרעות במתן שתן בבדיקת אולטרסאונד לא מצאו אבנים אורולוג אמר שזה הגדלת ערמונית עקב הדלקת אין חיידקים בשתן לא הייתה בדיקה של ערמונית לקחתי אנטיביותיקה במשך 10 ימים ללא שיפור משמעותי כעבור כמה זמן נתנו לי לקחת אנטיביוטיקה אחרת הטיפול נמשך כמה חודשים עם הפסקות עדיין לא הייתה בדיקה אחת של ערמונית רופא אמר שזה לא נהוג לעשות בדיקת ערמונית הבעיה שמתרידה אותי היא שאני לא יודע במה אנחנו נלחמים אני סומך על הנסיון של הרופא אבל אפילו אם זה דלקת כשמצבי ישתפר בלי בדיקה אני לא אדע האם פטרנו את הבעיה לא יודע מה לעשות מה דעתך, דוקטור?

למה אתה מתכוון בהפרעות במתן שתן ? צריבה ? זרם חלש ? השתנה לילית ? אי אפשר לאבחן ולטפל בלי לדעת בדיוק מה התלונות שלך. ממליץ לך לפנות לאורולוג

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות