כאבים נוירופטיים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

05/04/2013 | 10:41 | מאת: אני

שלום בן 30, סובל כבר תקופה מכאבים בצורת זרמים\תחושת שריפה\נימולים מהחלק האחורי של האשכים עד לפי הטבעת כולל (ובאיזורים המקיפים), לפעמים עם צריבות קלות במתן שתן (תוצאות תקינות למעט LEU 25 בבדיקת שתן). כמו כן בעיית אין אונות בשבוע האחרון. נבדקתי ע"י מומחה עמ"ש ששלל בעיה בתחומו (אחרי צילום MRI), נוריולוג גם כן שלל בעיה בתחומו (בדק רפלקסים ואמר שהכל תקין) ממה זה יכול לנבוע ? לאיזה רופא לגשת ?

התוצאות אינן תקינות אם יש לך 25 לויקוציטים בשתן. לגבר לא אמורים להיות לויקוציטים בשתן !!! כדאי לפנות לאורולוג.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות