קשיים בבליעת קונצרטה (בכלל כדורים)

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

26/08/2011 | 09:34 | מאת: גששית

בתי בת השמונה זקוקה בדחיפות להתחיל לקחת קונצרטה אך אנו נתקלים איתה בקשיים חרדתיים בבליעת הכדור (גם שהייתה על ה LA היו קשיים במהלך חודשיים נטלה אולי 8 פעמים ) כל רופא שנתקלנו בו ביקש שתתחיל לקחת ריטלין בדחיפות סובלת מ ADD. ניסינו כל הטריקים בתוך מעדן עם משהו מתוק עם לחם ואפילו היום עטפתי לה את הכדור בסוכרית טופי וגם זה לא הצליח איך שמרגישה את הכדור היא יורקת אותו. אפילו הזמנתי דרך חברה מארצות הברית את כוס המיוחדת שעוזרת לבליעת כדור ORALFLO וגם זה לא עזר. אנחנו מיואשים וחרדים לילדה. אנא ממכם אם יש לכם עצה או רעיון שטרם הזכרתי מאוד אודה לכם.

שלום רב האם ניסיתם מדבקות ריטלין ? במידה ולא פנו לפסיכיאטר שמטפל בכם ותבררו כיצד ניתן לתת לה מדבקות אלה. במידה ולא ניתן לתת לה טיפול (וגם אם כן) הטיפול בנויורפידבק בADD יכול מאוד מאוד לעזור ומרבית הילדים שטיפלנו בהם באמצעות שיטה זו הפסיקו לקבל טיפול תרופתי בכלל כך שגם זו אופציה. בהצלחה ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק