טיפול ואיבחון בהפרעת ריכוז וקשב

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

08/06/2011 | 14:29 | מאת: אפי

אני בן 34 וחושד שיש לי הפרעות קשב וריכוז, יש לי 9 מתוך 9 התסמינים אני מעוניין לטפל בזה ולא רק באמצעות דברים כמו ביו פידבק אבל בהחלט מוכן לשלב,איפה אני מוצא מקום שבו אני יכול לעבור אבחון ולהשתלב במסגרת טיפולית כלשהיא? תודה רבה

אפי שלום תהליך הטיפול בהפרעת ריכוז וקשב באמצעות נוירופידבק כולל שני שלבים: א. שלב האיבחון. האיבחון הנכון מבחינתי בהפרעת ריכוז וקשב כולל 3 מרכיבים: 1. ראיון קליני עם רופא מנוסה שיוכל לזהות אם אכן הבעיה היא אכן הפרעת ריכוז וקשב 2.איבחון נוירוקוגנטיבי ממחושב שיתמוך באבחנה ויגדיר אותה בצורה אובייקטיבית 3. בדיקת QEEG שתדגים את האיזור המוחי שלא מתפקד כיאות יעמיק את ההבנה ביחס לאפשרויות הטיפול השונות והסיכויי שלהם לעזור. ב. שלב הטיפול. כשאני שואל את עצמי איזה טיפולים ביולוגיים הראו יעילות בטיפול בהפרעת הריכוז והקשב במחקרים מודרנים, מבוקרים שפורסמו בעיתונים רפואיים טובים, יש 2 טיפולים כאלה. האחד הוא הטיפול באמצעות תרופות דוגמאת ריטלין. השני הוא הטיפול באמצעות נוירופידבק. לאחר שייגמר שלב האיבחון ניתן יהיה לשקול מהו הטיפול הנכון ביותר עבורך בהתחשב במהלך חייך, עיסוקיך, התבניות המוחיות הלא תקינות ועוד ועוד. אתה מוזמן לערוך את האיבחון המלא במרפאת "נוירוקליניק". את הטיפול בנוירופידבק תוכל לעשות במרפאה אם אתה מהדרום או תוכל לעשות בביתך תוך כדי כך שהטיפול יישלט על ידי מרחוק. שיטה זו בלעדית ל"נוירוקליניק" והיא מאפשרת לכל אדם בארץ לקבל את הטיפול המקצועי ביותר בנוירופידבק ללא מגבלת מרחק. בהצלחה ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק