נדודי שינה \ מרשם רופא

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

17/08/2011 | 15:47 | מאת: דוד

אני בן 15 ויש לי נדודי שינה , לפעמים קורה מצב שאני לא יושן 36 שעות ואפילו יותר. הנדודי שינה החמירו בחופש אך התחילו עוד באמצע הלימודים ופגעו בכושר הריכוז. חיפשתי תרופות לשינה כגון טיפות ולריין או קלמברין זה לא עזר גם כוס יין לפניי השינה. השאלה שלי היא כזאת האם אני יכל לקבל מרשם רופא ללוריוון ? [LORAZEPAM] מהרופא בקופת חולים ? והאם אפשר לעשות את זה בלי ההורים?

דוד שלום התשובות הקצרות הן : א. לוריוואן דורש מרשם רופא. גם רופא בקופת חולים יכול לתת. ב. אם הייתי הרופא שלך לא הייתי נותן לך את התרופה בלי נוכחות ההורים. ועכשיו להסבר: אתה בן 15 עם בעיה רפואית, ואתה מנסה לטפל בה לבד. זה לא חכם ולא הגיוני. יש סיבה שיש לך קשיי שינה. צריכים לעשות כמה בדיקות רפואיות כדי לברר את הסיבה. לאחר שתוגדר הבעיה אפשר יהיה לחשוב על פיתרון. אתה הולך במסלול רע. ניסיון הטיפול העצמי עם אלכוהול הוא סימן רע. הרצון לקבל כדור כמו לוריואן זה גם סימן רע. הצעתי לך- פנה לרופא המשפחה (עדיף עם ההורים) , דווח על הבעיה ותעשה את הבדיקות הנדרשות. בהצלחה ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק