חשד

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

01/08/2011 | 17:54 | מאת: בר

שלום לכם רופאים יקרים, אני בת 17, ולאחרונה (שנה האחרונה) שמתי לב (וכן גם משפחתי מעירה פעמים רבות) לכך שאני לא שמה לב לפרטים, הזכרון לטווח הקצר שלי גרוע (למשל מה אכלתי בבוקר או באיזה כוס אני שותה) ויכולת הריכוז שלי בהשוואה לאחרים (וכן לעצמי בגיל צעיר יותר) לא מספיק טובה. כיום אני רוצה לעלות על הכביש ולהוציא רישיון נהיגה, אך אני מפחדת מעצמי שלא אשים לב מספיק בכביש. רק לשם הדגשה: אני מוצאת את יכולת הקשב שלי בסדר גמור. אשמח לעזר או לרעיון כלשהו!!! בתודה מראש, בר

בר שלום הפרעות ריכוז אכן מעלות סיכון לתאונות דרכים. עם זאת יש לי רושם שאת חרדה יתר על המידה. הרבה אנשים סובלים מהפרעת ריכוז וקשב והם נוהגים - וחלקם אפילו טוב. הייתי מציע לך לפנות לרופא שיבדוק אותך ויתרשם אם אכן יש לך או אין לך הפרעה כלשהיא. לאחר שתהיה אבחנה- יגיע השלב לחשוב על פיתרון. בהצלחה ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק