הפרעות קשב וריכוז גבוהות

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

06/07/2011 | 00:25 | מאת: כרמיאלי

שלום רב לד"ר דורון תודר. יש לי ידיד בן 25 מאובחן מזה שלוש שנים, בעל הפרעות קשב וריכוז גבוהות, (מקבל נכות מביטוח לאומי). הוא מנסה ללמוד לימודים אקדמאים באוניברסיטה הפתוחה. מזה שנתים, מטופל עם רטלין. בחודשים אלו זה כשלון גדול, לא מסוגל ללמוד, ולקחת רטלין (במרשם רופא) בגלל תופעות לווי קשות. מדובר בבחור חכם פיקח, מהעיר כרמיאל. איך אפשר לעזור לבחור ללא שימוש ברטלין בתודה מראש כרמיאלי, שמי גדי.

גדי שלום הטיפול בנוירופידבק הוא טיפול מצויין לאנשים הם הפרעות ריכוז וקשב. טיפלתי בחיי עם אנשים עם הפרעה קשה- ולא התרשמתי שהתגובה שונה יחסית לאלה עם הפרעה קלה. אני לא מניח שיש בסביבה שלו מטפל מנוסה. ולכן הייתי מציע לו להעזר בשירות שאני נותן לטיפול בבית הלקוח תוך כדי כיוון צמוד והשגחה מלאה על הטיפול מצידי. ניתן לעשות זאת באמצעות מכשיר מיוחד איתו אני עובד שמאפשר לי להפעילו דרך הרשת. הטיפול נעשה ברמה הכי גבוהה שניתן - ובגלל רמת התחכום של המכשיר- למרחק אין משמעות. אנא היכנס לאתר שלי וקרא על האפשרות: http://www.neuroclinic.co.il/Home-Treatment.php בהצלחה ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק