טיפול בספקטרום אוטיזם

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

05/07/2011 | 11:50 | מאת: fan

ד"ר ,בוקר טוב!מי איזה גיל מותר לטפל בנוירופידבק, יש לי תינוק בן 1.9,עדיין אין לנו איבחוןיש לי רק חשדות. עוד שאלה אתם עושים איבחונים?במידע וכן איך מתחילים? בתודה ובברכת יום טוב

שלום רב אני לא נוהג להתחיל טיפול לפני גיל 6. אני לא מכיר מחקרים על ילדים צעירים יותר. הייתי מציע לך לפנות לפסיכיאטר של ילדים כדי שהוא יוכל להעריך את אכן יש בעיה ומה טבעה. לאחר שהבעיה מוגדרת - הרבה יותר קל למצוא פתרונות. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק