טיפול

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

02/12/2016 | 11:21 | מאת: קובי

שלום.בני בן 32 אובחן כאוטיסט.אינו מדבר.אבל יוצר קשר עין מחייך צוחק ומגיב ומבקש המון דברים בשוטף.האם ניתן לטפל בו בשיטתכם? תודה קובי.

לום רב הטיפול בגריה מגנטית בבוגרים עם אוטיזם אושר על ידי משרד הבריאות בישראל לפני כשנה. יש לנו לא מעט ניסיון ורוב המטופלים מגיבים מהר מאוד לטיפול. אתה יכול לקרוא על הטיפול באתר נוירוקליניק הגריה המגנטית בבוגרים עם אוטיזם משפרת תחומים רבים כמו הבנה חברתית ותקשורת אך לא בהכרח משפרת דיבור. אם הבעיה העיקרית היא דיבור אזי ייתכן וכדאי להשתמש בשיטות אחרות בהן אנו משתמשים כגון נוירופידבק ויש שיטות נוספות. נשמח לעזור במידה ותרצה בכך. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק