טיפול בויואנס והפרעות בזקפה.

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

27/08/2016 | 06:45 | מאת: מודאג

שלום רב, הנני נוטל ויואנס במשך כמעט שנה. לאחרונה יש לי בעיות להגיע לזיקפה (למרות שהחשק המיני נשאר), הפסקתי מזה שבועיים או שלושה ליטול את התרופה אך אני עדיין סובל מהבעיה. האם הדבר קשור לויואנס, ובמידה וכן האם הדבר צפוי לעבור? למיטב ידיעתי תופעות לוואי של התרופות הנן לטווח הקצר ולא לטווח הארוך, כך שאני תוהה האם הבעיה צפויה לחלוף, או שהמתנה של עוד חודש נגיד לא תועיל כלל. כמובן שפניתי לרופא אך עד שיגיע התור, אני מאוד מודאג והדבר עלול להשפיע על הבעיה בצורה פסיכוסומטית.

שלום רב לא ברור אם התרופה אכן עושה תופעת לוואי זו. הדיווחים על כך הם מועטים מאוד ודי נדירים. בכל מקרה אם מדובר בהשפעת התרופה סביר להניח שזה יסתדר. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק