שילוב של ציפרלקס ומריחואנה

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

18/05/2016 | 13:07 | מאת: צחי

דוקטור שלום, בן 23 מזה כעשרה חודשים נוטל ציפרלקס 10 מ"ג להפרעות חרדה. בעבר מגיל 17 טופלתי כל שנה במשך חודשיים בערך בציפרלקס עם הפסקה על דעת עצמי עקב שיפור במצב. כמו כן מטופל כאשר לומד למבחנים בין אם זה פסיכומטרי או בגרויות מגיל 17 עם קונצרטה 36 מ"ג עקב שימוש la רטלין שלא השפיע טוב. שמתי לב כאשר אני מעשן מריחואנה (סיגריה בשבועיים בערך) אני מרגיש טוב רגוע ושליו כמובן לא יצא לי לעשן בתקופה שאני נוטל כדור. האם שילוב בין השניים יכול לגרום להחמרה של מצב החרדה? או יותר מזה לסכנה לבריאות? ואם כן האם יהיה אפשר לשלב בין רמוטיב למריחואנה?

שלום רב קודם כל סליחה על העיכוב בתשובה, היתה תקלה במערכת ההתראות של הפורום. כל פסיכיאטר מכיר לא מעט מטופלים שגראס אחד יותר מדי דפק להם את החיים. לכן שימוש בגראס, אם בכלל, צריך להיות במשורה ולאחר שקילת היתרונות והסרונות. להערכתי מצבך אינו מצדיק שימוש בחומר זה והסיכון עולה עשרות מונים על התועלת. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק