כמה עולה טיפול בנוירופידבק ? ואחרי כמה זמן ...

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

24/05/2012 | 21:11 | מאת: 56ט5טא

כמה עולה טיפול בנוירופידבק ? ואחרי כמה זמן רואים שינוי ?

שלום רב א. עלות טיפול בנוירופידבק בד"כ מעט נמוכה יותר מטיפול פסיכולוגי. ב. השינוי תלוי בהרבה פקטורים וביניהם בבעיה עצמה. בד"כ התגובה באוטיזם, אפילפסיה, הפרעת ריכוז וקשב טיקים ועוד בעיות הוא די מהיר, כך שניתן לראות שינוי בטווח של 5-10 טיפולים. אך יש צורך בטיפולים נוספים כדי שהשינוי יישמר לאורך שנים. טיפולי נוירופידבק בנפגעי ראש הוא בד"כ איטי יותר. מעבר לאבחנה יש שונות אישית גדולה ויש כאלה שמגיבים לאט יותר או מהר יותר מהממוצע. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק