o.c.d

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

20/03/2012 | 21:26 | מאת: אורח

אני סובל מאו סי די קשה במיוחד. אשמח לדעת מה עלויות הטיפול בנוירופידבק והאם הוא יכול לסייע בסילוק התרופות. תודה.

שלום רב כשאני מטפל במטופל עם OCD קשה, המטרה שלי היא לעזור למטופל להרגיש טוב. השאלה התרופתית (אם כן תרופה או לא תרופה) תלויה במצב האישי של כל אדם. לעצם העניין נוירופידבק יכול לעזור ל OCD קשים. טיפלתי ברבים כאלה. כמו תמיד חלקם הגיבו וחלקם לא. אלה שהגיבו בד"כ מרגישים את תחילת ההשפעה די מהר. אבל עדיין תהליך ההחלמה הוא ארוך. עלות הטיפול בנוירופידבק משתנה ממקום למקום אבל בד"כ זה מעט זול יותר מטיפול פסיכולוגי רגיל. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק