דחוף בבקשה----------

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

19/02/2012 | 07:19 | מאת: שירן

נשואה+1, בת 28. מגיל קטן אני לא מצליחה להירדם בלילה. אני מרגישה שאני עייפה מאוד מאוד כל הזמן. אני נכנסת לישון כבר בשעה 20.00 מרוב עייפות אך מוצאת את עצמי שוכבת עם עיניים סגורות בלי להירדם. העיניים נעצמות מעצמן, אני נורא עייפה, אני מפהקת הרבה במהלך היום. אני פשוט לא נרדמת בכלל. לפעמים אני נרדמת רק אחרי שעתיים שלוש בערך. הולכת לישון ב20.00 ונרדמת ב23.00 כמו אתמול. אין לי בעיות בריאותיות, הכל תקין, מה שחשוב לי לציין זה שיש לי דפיקות לב חזקות כל הזמן. ברוב שעות היום וגם בלילה הלב שלי פועם חזק. זו בעיה שנמשכת אצלי מהילדות. מאז ומתמיד הלב דופק בקצב מהיר וגם בלילה. אני לא יודעת למה זה קורה. אני לא חרדה, אני לא בדיכאון, אני לא חוששת מכלום, אני נשואה בעושר ובאושר ויש לי תינוקת מקסימה. הכל בסדר אצלי. אין משהו חריג. אני פשוט לא יודעת איך נרדמים. איך מצליחים להירדם. בעלי נרדם תוך שניות ואני שוכבת במיטה כמה שעות כדי להירדם. בעלי אומר לי לא לחשוב על כלום וככה אני ארדם. אני לא יודעת מה זה לא לחשוב על כלום. איך אפשר לשכב במיטה ולא לחשוב קצת. אני חושבת על דברים שמחים שקרה לי במהלך היום. מה עושים? בבקשה זה דחוף.

שלום רב הפרעות שינה מופיעות במגוון גדול של מצבים. יש צורך לברר באופן מדוייק את טיב הבעיה. את מרבית בעיות השינה ניתן לפתור באמצעים התנהגותיים פשוטים. יש צורך לברר אם בעייתך היא כזו שאמצעים כאלה יכולים להועיל. את מוזמנת לפנות אלי או לכל פסיכאטר אחר על מנת לעבור בירור והערכה ולהציע לך פיתרונות. אחד מהפתרונות הוא טיפול בעזרת נוירופידבק, וניתן לקרוא עוד על כך כאן - http://neuroclinic.co.il/Insomnia-Full.php בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק