אילמות סלקטיבית בילדות והבעה של מבוגר

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

31/01/2012 | 19:22 | מאת: אוריעם

אני מחפש פסיכיאטר או מישהו אחר שמתמחה באילמות סלקטיבית בילדות ובמשמעויות שלה לגיל מבוגר. האם תוכל להמליץ? תודה

שלום רב מדובר בתופעה שכיחה מאוד. כל פסיכאטר של ילדים ונוער מכיר היטב את הבעיה. אתה יכול לפנות לפסיכאטר באופן פרטי או דרך השירות הציבורי. בשני המקרים זה תלוי במקום מגוריך. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק