האם הטיפול מתאים לילדים על הספקטרום האוטיסטי ?

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

09/01/2012 | 08:05 | מאת: דפנה

היתי מעוניינת לדעת האם הטיפול מתאים לילדים A.S.D בתפקוד גבוהה. דפנה.

שלום רב התשובה היא כן ! יש שלנו ניסיון מצויין בילדים מהקשת האוטיסטית. המחקרים על הטיפול בילדים אלה באמצעות נוירופידבק מוכיח כי השפעת הטיפול מתמשכת אף לשנים לאחר תום הטיפול. את מוזמנת לקרוא על כך יותר כאן - http://www.neuroclinic.co.il/Autism-Full.php בהצלחה ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק