שלום ושאלה על טיפול במיגרנה

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

12/06/2011 | 07:37 | מאת: חביבה

לבן זוגי מיגרנות קשות ביותר ותכופות. לפחות שלוש פעמים בשבוע. בנוסף תיסמונת המעי הרגיז. הוא ניסה את כל מה שקשור בתזונה, כפי הנראה שאין קשר. המיגרנות חוזרות שוב ושוב במחזוריות קבועה. 'רילרט' זהו הכדור שאותו הוא צורך לשיכוך כאבים בעת התקף. מה יכול להועיל ? תודה על התשובה

חביבה שלום נוירופידבק הוא כלי יעיל מאוד לטיפול במיגרנות. מניסיוני התגובה מתקבלת לאחר מספר מועט של פגישות. בקישור שלפניך ישנו תיאור של חולה עם בעיה דומה. את מוזמנת לקרוא ולברר על הנושא. אשמח לענות על שאלות נוספות אם יהיו. בהצלחה ד"ר דורון תודר http://www.neuroclinic.co.il/CaseStudy-Migraine.php

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק