בדיקת תוצאות נירופידבק

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

22/06/2018 | 01:42 | מאת: ר

שלום . אני סובלת מאי שקט וחוסר קליטה מוחלטת וחוסר ריכוז . +דיכאון מתמשך . התחלתי טיפול בנירופידבק עשיתי כבר כמה וכמה טיפולים . רציתי לדעת אם אני לא מצליחה לעמוד על שיפור כלשהו על המצב שלי עי טיפול בנירופידבק כי אני לא יודעת לאבחן הרגשה. האם אפשר לבצע בדיקה של המוח עי הקלטה מחודשת של האיזור במוח? האם אז יראו יותר טוב מה המוח שלי צריך ?

שלום רב ראשית צריכים לזכור במחקרים הטובים ביותר עד 75 אחוז מגיבים. יותר טוב מתרופות... אבל לא כולם. השאלה שאת שואלת היא מעניינת. למה בעצם את עושה טיפול ? אם את לא מרגישה שיפור בהרגשה אז גם אם המספרים יראו שיפור גדול -זה לא משנה. המדד שלך צריך להיות ההרגשה. זו הסיבה שהגעת לטיפול... הבדיקה טובה כמו המקצועיות של הבודק.... יש רופאים יותר מיומנים ויש פחות. בעולם הqeeg חלק גדול מהאנשים אינם רופאים בכלל ולא בהכרח עברו תהליך הכשרה מעמיק כמו שרופאים עושים. בהתאם גם הכישורים. בעולם המודרני יש כלים מגוונים שיכולים לעזור בטיפול בדיכאון. יש מערכות שנחקרו הרבה יותר כמו מערכות שעושות גריה ממוקדת ברזולוציה גבוהה במוח. מערכות אלה הן בטוחות מאוד ויש מאות מחקרים שמוכחים את יעילותם. החוכמה היא להתאים לכל מטופל את השיטה הטובה עבורו. מערכת כזו של high definition stimulation מאפשרת לרופא המטפל שליטה רבה יותר גם במקרים עמידים ומורכבים. בריאות שלמה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק