האם נוירופידבק ? והיכן לטפל ?

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

21/09/2011 | 14:06 | מאת: ליאורה

בני בכיתה ה' בעל הפרעת קשב עד כה הישגיו בלימודים גבוהים מעל 90 ואולם השנה המורה החדשה כבר בתחילת השנה דאגה לידע אותי שאינו איתה בשיעור כי אינו מטופל. הוא אכן לא מטופל בריטלין ואולם ניסינו שיטות טיפול שונות: שיטת ורדי, קינסיולוגיה, וסנוזלן. אינני מתלהבת לתת לילד ריטלין אולם בבית הספר יש לחץ סמוי. הוא אינו מפריע בשיעור בעבר נהג לפטפט היום כבר לא. האם נוירופידבק יכול לעזור במקרה זה ועל מי אתה ממליץ באזור המרכז. תודה

שלום רב נוירופידבק אכן יכול לעזור לילד עם הפרעות ריכוז וקשב. עם זאת מדבריך נראה לי שדווקא המורה צריכה "טיפול". מדוע צריך לטפל בשיטה כלשהיא בילד שמצליח בלימודים ולא מפריע בכיתה? איפה הבעיה ? לגבי טיפול במרכז-חלק מהשירותים שאני נותן הם טיפולים בכל רחבי הארץ בטיפול שנעשה מרחוק. אנו משתמשים במיכשור נוירופידבק מתקדם ביותר שמאפשר הפעלה דרך האינטרנט. כך ניתן לחסוך מהטופלים את הצורך להתנייד למרפאה. את מוזמנת לקרוא על כך כאן: http://www.neuroclinic.co.il/Home-Treatment.php בהצלחה ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק