האם יש באסותא חיפה מרפאת שיניים כולל הרדמה כללית

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

29/12/2015 | 13:10 | מאת: שמעון סוויסה

ד.נ שלום רב בקשה לטיפול שיניים אצליכם בהרדמה כללית. אני שמעון סוויסה בחור נכה C.P מלידה בן 46 ותשעה חודשים נשוי טרי אני מחפש בדחיפות מרפאת שיניים בהרדמה שיניים בעבר כרגע אני במצב נוראי עם כאבי שיניים, בני ציון נתנו לי הצעת מחיר גבוה מאוד ל4 שיניים עקירה וכן שיניים חדשים, ואני רוצה לנסות לפגוש את צוותך ולברר מחירים, אני מאוד מאוד סובל עם השיניים, הם זזים לי עומדים ליפול. וברצוני להגיע אליכם ולקחת הצעת מחיר, אני גר בקרית חיים. אודה לך מקרב לב אם תזמינו אותי בהקדם האפשרי., בברכה שמעון סוויסה אימייל הנכונה [email protected]

שלום שמעון, מפנייתך אני מבין שהינך גר בצפון. לפיכך הפנתי את בקשתך למרפאת השיניים שלנו בחיפה. במידה ולא יוכלו לטפל בך , תופנה למרפאת אסותא ת"א.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה